Magnus Jonsson - borrvagnsförare
Magnus Jonsson - borrvagnsförare
Magnus Jonsson - borrvagnsförare

Vi söker en arbetschef i Stockholm

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor. 

Om jobbet

Som arbetschef hos oss kommer du självständigt att leda och utveckla arbetet för vår region Stockholm/Mellansverige. Du har ett nära samarbete med avdelningschef, projektens arbetsledare samt medarbetare.

Du ansvarar för drift, uppföljning och rapportering för regionens projekt. Projekten består av mark-, anläggnings-, grundläggnings- och bergprojekt som ex. bergtäkter eller entreprenader.

Du skapar goda relationer med befintliga och potentiella samarbetsparters, samt sätter stor vikt vid arbetsmiljö och säkerhet. Tillsammans med avdelningschef är du ansvarig för budget-, prognos- och marknadsarbete samt regionens resurser.

Din bas kommer att vara på vårt kontor i Tumba tillsammans med övrig arbetsledning men ansvarar för resurser och projekt i hela regionen Stockholm/Mellansverige. Du leder och fördelar arbetet för regionens kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete samt har personalansvar för regionens arbetsledare och yrkesarbetare.

Det är ett fritt, omväxlande arbete i en mindre men växande familjär grupp i Stockholm, men med styrkan av att tillhöra en koncern med verksamhet i hela Sverige. På Norrbottens Bergteknik kommer du att involveras och engageras i företagets framgång och utveckling i hög grad. Vi arbetar tillsammans och mellan avdelningarna för att nå våra gemensamma mål och vi förväntar oss att du deltar aktivt, såklart!

Om Dig
Som person är du ansvarstagande, gillar tydlighet och ordning och reda. Du är social och gillar att bygga relationer med kunder, medarbetare och andra samarbetspartners. Du är driven, engagerad och gillar att jobba flexibelt och professionellt. Du är inte rädd för att fatta beslut och gillar att jobba med frihet under ansvar.

I grunden har du relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund med ledande befattning i minst 5 år samt att du har jobbat i en bransch med projektverksamhet. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt en bred IT-kunskap.

B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du redan har relevanta kravutbildingar.

Ansökan 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till HR-ansvarig Helena Sundman: helena.sundman@bergteknik.se. Märk mailet med Ansökan arbetschef.

Sista ansökningsdag är 15/8. Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om jobbet så ring avdelningschef Mats Nordlander, 070-247 45 27 eller HR-ansvarig Helena Sundman, 076-855 52 99

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)