Lisa Jonsson, lastbilsförare
Medarbetare i Björkdalsgruvan
Magnus Jonsson, borrvagnsförare

Arbetsledare i Stockholm, gärna med mätkompetens

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning, förstärkning och grundläggning. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har ett stort fokus på säkerhet, miljö och branschutveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och pålitlig samarbetspartner.


Om jobbet

Som arbetsledare hos oss kommer du självständigt att leda det dagliga arbetet i våra mark-, anläggnings- och grundläggningsprojekt som vi har i hela Stor-Stockholmsområdet. Du har ett nära samarbete med arbetschefen och du är spindeln i nätet och ser till att projekten flyter på, att material finns tillgängligt och att vi har de resurser vi behöver för att kunna göra ett bra jobb.

Du ansvarar för den dagliga arbetsledningen och den dagliga dokumentationen. Det är du som har kontakt med beställaren och är vår representant vid bygg- och produktionsmöten. För de mer administrativa delarna i jobbet så har du en plats på vårt kontor i Tumba, men du kan nog räkna med att det mesta jobbet görs ute i våra projekt. Jobbet innebär även en viss del utsättning/mätning.

Det är ett fritt, omväxlande arbete i en liten men växande familjär grupp i Stockholm, men med styrkan av att tillhöra en koncern med verksamhet i hela Sverige. På Norrbottens Bergteknik kommer du att involveras och engageras i företagets framgång och utveckling i hög grad. Vi arbetar tillsammans och mellan arbetschefsgrupper för att nå våra gemensamma mål och vi förväntar oss att du aktivt deltar, såklart!


Om Dig

I grunden har du relevant utbildning. Sedan ser vi två olika scenarior: antingen är du erfaren och kan direkt hoppa in i rollen med eget ansvar eller så är du en person som har några års erfarenhet från fältet, där du haft en arbetsledande roll och känner att du är redo för större ansvar och utmaningar.

Det är viktigt för dig att jobba strukturerat och det är ordning och reda i dina projekt. Du är en fena på ritningsläsning, du förstår vikten av den dagliga dokumentationen och har datavana. Du är bra på att skapa goda relationer med såväl beställare som medarbetare och du är bra på att engagera och få med dig dina kollegor.

Du är driven, engagerad, flexibel och gillar att ta ansvar och kan rycka ut när/där det behövs. Du gillar att jobba i en växande verksamhet där du är delaktig och bidrar. Det är meriterande om du redan har relevanta kravutbildingar.


Ansökan

Skicka din ansökan med personligt brev och cv till torbjorn.nylander@bergteknik.se. 

Sista ansökningsdag är den 7 augusti.

Vi påbörjar urvalsprocessen efter sista ansökningsdag.

Har du frågor om jobbet så ring arbetschef Torbjörn Nylander, 072-185 22 22.

Porträtt Daniel Skogqvist