Vi söker en borroperatör i Stockholm

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor. 

Om jobbet

Du kommer att tillhöra vårt engagerade team i Stockholm/Mellansverige. Som borroperatör arbetar du självständigt i entreprenader eller täkter med topphammarborrning. Du planerar, utför och dokumenterar borrningen. Vi arbetar för det mesta med digitala borrplaner och maskinstyrning i våra riggar. Vi har både Epiroc och Sandviksriggar. Att utföra enklare reparationer ingår i jobbet. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område, i en varierande vardag och med mycket kontakt och kommunikation med kollegor och samarbetsparters.

Om Dig

Vi söker dig som är driven, ansvarsfull, sätter säkerheten främst, gillar att jobba såväl i team som självständigt, gillar maskiner och är serviceinriktad. Du gillar att arbeta fysiskt och ute året om. Datavana och B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet som borroperatör.

Vad vi erbjuder 

Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.  

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@bergteknik.se.
Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, ring Avdelningschef Mats Nordlander, 070-247 45 27 eller HR-ansvarig Helena Sundman, 076-855 52 99.

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)