Vi söker en grävmaskinist

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor. 

Om jobbet

Du kommer att tillhöra vårt engagerade team i Norrbotten och arbeta nära våra borroperatörer, sprängare och arbetsledare. Som grävmaskinist hos oss kommer du att knacka skut innan krossning, men är även flexibel för andra typer av grävmaskinsuppdrag. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område. Arbetet är självständigt samt innebär löpande kontakt och kommunikation med kollegor och kunder. 

Om Dig

Vi söker dig som är driven, ansvarsfull, sätter säkerheten främst och gillar att jobba såväl i team som självständigt. Du gillar att arbeta fysiskt och ute året om, gillar problemlösning samt har en hjälpsam inställning. Yrkesförarbevis och B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av jobbet som grävmaskinist, men även om du har kort erfarenhet så kan du vara den vi söker. Har du den specifika erfarenheten av knackning är det meriterande.

Vad vi erbjuder 

Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.  

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.  

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden. 

Ansökan 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@bergteknik.se. Sista ansökningsdag är den 26 juni.
Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten, ring Avdelningschef Mikael Lund, 070-346 26 40 eller HR-ansvarig Helena Sundman, 076-855 52 99. 

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)