Magnus Jonsson, borrvagnsförare
Medarbetare i Björkdalsgruvan
Lisa Jonsson, lastbilsförare

Norrbottens Bergteknik söker KMA-administratör

Vi växer och behöver förstärka vår KMA-grupp.

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor.


Om jobbet
Som KMA-administratör kommer du att vara en del av vårt engagerade, drivna admin-team. Din närmaste chef är vår KMA-chef. Du kommer att ha din arbetsplats på vår etablering i Aitik, men du kommer också att göra arbetsplatsbesök i våra övriga projekt i Norrbotten. Dina arbetsuppgifter spänner över ett brett område och du kommer till stor del att stötta arbetsledningen i Aitik i KMA-frågor utifrån de krav som kunden och vår ledning ställer, men även uppföljning av projektmål, ekonomi och nyckeltal.

Du kommer till exempel att…

  • Ansvara för rapportering av händelser till kund.
  • Stötta ledning med administration av avvikelsehantering och kvalitetskontroller som kund efterfrågar.
  • Stötta arbetsledningen i arbetet med skyddsronder, riskbedömningar, arbetsberedningar, riskobservationer, tillbuds- och olycksrapportering mm.
  • Administrativa uppgifter kring våra maskiner, kemikaliehantering och avfall.
  • På plats hjälpa till med praktiskt arbete inom KMA både på kontoret och ute i verksamheten.
  • Stötta arbetsledning med uppföljning av projektets ekonomi, mål och nyckeltal.

Din roll som KMA-administratör innebär ett omväxlande arbete i en växande familjär grupp i Aitik, men med styrkan av att tillhöra en koncern med verksamhet i hela Sverige. Hos oss kommer du i hög grad att involveras och engageras i företagets framgång och utveckling. Vi har ett stort fokus på kundnöjdhet, medarbetartillfredsställelse och säkerhet i arbetet. Vi jobbar tillsammans för att nå våra gemensamma mål och vi förväntar oss att du deltar aktivt i det.

Under 2021 kommer Norrbottens Bergteknik att ISO-certifieras inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. I det arbetet ser vi fram emot dina bidrag till förbättringar av arbetssätt och rutiner inom ditt område.

Om Dig
Jobbet passar dig som är nyfiken på vår bransch, är intresserad av arbetsmiljöfrågor och bor i närheten av Gällivare. Du är självständig, gillar frihet under ansvar, är serviceinriktad och kommunikativ men kan sätta gränser. Du är också noggrann och vill ha ordning och reda, kan prioritera och gillar att jobba med varierande uppgifter. Du ska inte vara främmande för att använda olika IT-system för ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen och/eller utbildning inom arbetsmiljöområdet. B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder
Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@bergteknik.se, HR-ansvarig. Sista ansökningsdag är den 30 maj. Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, ring KMA-chef Nina Holmgren, 070-201 64 18 eller HR-ansvarig Maria Rönnholm, 070-686 62 40.

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)