Detonator Norrbottens Bergteknik
Sebastian Näslund Norrbottens Bergteknik
Sebastian Näslund Norrbottens Bergteknik
Detonator Norrbottens Bergteknik

Vi söker en sprängare till Avdelning Mitt

Vi behöver förstärka vårt team i mellersta Sverige (Sundsvall-Stockholm)

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och täkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor. 

Om jobbet

Du kommer att tillhöra vårt engagerade team i Avdelning Mitt som sträcker sig mellan Sundsvall och Stockholm och arbeta nära vår sprängarbetsledare. Som sprängare kommer du att planera, utföra och dokumentera sprängningar i täkt och i entreprenader. Du kommer att ha ett bra stöd av vår sprängarbetsledare och god möjlighet till utveckling och teknik. Du kommer att arbeta i ett stort geografiskt område och arbetet är självständigt, innebär mycket kontakt och kommunikation med kollegor och kunder.

Om Dig

Vi söker dig som är driven, ansvarsfull, sätter säkerheten främst och gillar att jobba såväl i team som självständigt. Du gillar att arbeta fysiskt och ute året om, gillar planering och problemlösning. Sprängkort och B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du ha erfarenhet av jobbet som sprängare, men även om du har kort erfarenhet så kan du vara den vi söker. 

Vad vi erbjuder 

Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.  

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan 

Skicka din ansökan med personligt brev och CV till jobb@bergteknik.se.
Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, ring Avdelningschef Mats Nordlander, 070-247 45 27 eller HR-ansvarig Helena Sundman, 076-855 52 99. 

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)