Lisa Jonsson, lastbilsförare
Boliden Aitik, foto Lars DeWall

Foto Aitik: Boliden, Lars DeWall.

Medarbetare i Björkdalsgruvan

Vi söker en traktorförare till Aitik

Norrbottens Bergteknik är ett ledande svenskt företag inom berghantering. Vi har stor kompetens inom borrning, sprängning och förstärkning och vi arbetar med projekt inom entreprenad och anläggning, infrastruktur, vindkraft, gruvor och bergtäkter. Uppdragen utförs i alla typer av miljöer som landsbygd, fjäll och städer. Vi verkar från områden där naturen är enda granne till tätt befolkade stadsnära miljöer. Vi har stort fokus på säkerhet, miljö och utveckling. Vi strävar efter ständiga förbättringar och vill vara en trygg arbetsgivare och en pålitlig samarbetspartner. Vi är cirka 100 medarbetare och omsätter ca 300 miljoner kronor.


Om jobbet

Som traktorförare kommer du att tillhöra vårt engagerade gäng i Aitik. Vi är stolta över vårt uppdrag till Boliden där vi ska tillhandahålla konturborrning under ett antal år framåt.  

Du är en viktig del för att få arbetet för våra borrvagnsoperatörer att flyta på då dina primära uppgifter är att se till att de har vad de behöver för att borra. Det kan handla om service kring tankning av borriggar, vattenpåfyllnning, flyttning av borrverktyg och att se till att borrplatserna är skottade och förberedda för borrning. Du arbetar dagtid varannan vecka, tisdag till måndag.

Om Dig
Jobbet passar dig som är självständig, kan se vad som behöver göras, är serviceinriktad och tycker om att samarbeta med andra i ditt team. Du ska inte vara främmande för att rycka in där det behövs. Vi vill att du har yrkesförarbevis för hjullastare.

Vad vi erbjuder
Norrbottens Bergteknik är ett företag i utveckling och vi värdesätter driv, engagemang, nyfikenhet och tempo i det dagliga arbetet. Som medarbetare hos oss är du en del av ett trivsamt gäng som arbetar tillsammans. Inom Norrbottens Bergteknik är du en naturlig del av laget.

Våra värderingar bygger på värdeorden professionell, engagerad och innovativ vilket genomsyrar både vår verksamhet och hur vi agerar mot varandra, våra kunder och vår omgivning. Vi ser att det passar in på dig och att det är en självklarhet för dig att stå bakom detta.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid rätt inställning och personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar alla sökanden.

Ansökan
Skicka din ansökan med personligt brev och CV till maria.ronnholm@bergteknik.se, HR-ansvarig. Sista ansökningsdag är den 6 januari. Vi tillämpar löpande urval, därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten, ring produktionsledare Kenneth Lindberg, 070-552 00 90 eller HR-ansvarig Maria Rönnholm, 070-686 62 40.

(Genom att skicka in din ansökan godkänner du att vi sparar innehållet samt de personuppgifter som du lämnar för nuvarande och eventuellt framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter meddela oss detta i din ansökan.)